Het beheer van vastgoed uitbesteden

Financieel beheer Rotterdam

Vastgoed is geen goedkope investering. Dus wanneer je er voor kiest om je zuurverdiende geld in stenen te investeren, wil je natuurlijk graag dat alles goed is geregeld. Een netjes onderhouden pand zorgt er namelijk voor dat je een goed rendement kan blijven behalen op je investering. Maar wanneer we praten over een goed onderhouden pand praten we niet alleen over de stenen zelf, bij dit onderhoud komt ook de financiële en commerciële kant van je investering kijken. Helaas heeft niet iedereen de tijd om al dit onderhoud zelf te doen, en dan kun je ervoor kiezen om het beheer van je vastgoed uit te besteden. Hieronder gaan we verder in op de voordelen van uitbesteding, en waar vastgoed beheer je allemaal bij kan helpen.

Financieel vastgoed beheer

Wanneer we praten over financieel beheer, dan hebben we het over alle geldzaken die komen kijken bij het investeren in vastgoed. Over al deze financiële zaken hoef jij je geen zorgen meer te maken. Vanaf nu regelt het financieel beheer in Rotterdam alle financiële zaken voor jou. Denk bijvoorbeeld aan facturaties, het invoeren van een jaarlijkse huurverhoging of de verrekening van eventuele servicekosten. Met financieel vastgoed beheer ben je verzekerd van een goed geregelde boekhouding.

Technisch vastgoed beheer

Bij technisch beheer praten we over alle technische aspecten die komen kijken bij het verhuren van vastgoed. Hierbij kun je denken aan het oplossen van storingen, het opstellen van een onderhoudsplanning en het uitvoeren van periodieke controles. Daarnaast is het vastgoed beheer bedrijf het aanspreekpunt voor huurders wanneer zij last hebben van een technische storing. Jij hebt dus nergens meer omkijken naar.

Commercieel vastgoed beheer

Bij commercieel beheer draagt het beheer de zorg over alle commerciële taken rondom het vastgoed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huuropzeggingen, en het contact met de huurder. Daarnaast zorgt het bedrijf er bij commercieel vastgoed beheer ook voor dat er promotionele jaarplannen worden opgesteld en uitgevoerd. Dus welke zorgen je ook wilt vermijden, er is altijd een vastgoed beheer plan voor jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *